2016. nov 02.

Kitárul a világ

írta: Designed by Brigó
Kitárul a világ

Kreatív önmagunk és az odavezető út

A decoupage (dekupázs) a kezdet. Általa minden egyes lépésnél kinyílik egy újabb ajtó, amelyen keresztül rácsodálkozhatunk a világra, megannyi kreatív lehetőségre, s ha felocsúdtunk, megterveztük, beszereztünk minden alapanyagot, ki is próbálhatjuk újdonsült szárnyainkat, hogy aztán megtanuljunk repülni, lavírozni a rengeteg kreatív eladó, és blog között.

Hungarocell húsvéti tojással kezdtem, nem telt el egy év, és dobozokat készítek, karácsonyfa díszeket, koszorúkat, üveg tálakat, megismerve újabb és újabb effektek, festékek, lakkok hatását. Az ember csak ámul, és bámul, ide-oda kapkodva a fejét. A technika alkalmas kisebb különböző alapanyagú, dekorációs-, vagy használati tárgyak díszítésére, ugyanakkor megengedi, hogy nagyban gondolkodjunk, és felújítsunk pl. megunt bútordarabokat. Elképesztő!

Jelenleg ott tartok, hogy a szalvétatechnika nem elég. Tervezek, és álmodom, ehhez ez kevés, és tudom, hogy a fejlődés mellett egy új irányt kell vennem valami új, és teljesen más felé. Elsődleges cél -minden kézműves esetében- saját, egyedi vonal kialakítása, ami megkülönbözteti őt a többiektől!
Nehéz, hiszen a sikerhez az embernek a kudarcok megélése mellett őszintének kell lennie önmagához. Szeretnie kell magát annyira, hogy belássa, elismerje gyengeségeit, emellett észrevegye erősségeit, amelyekből összegyúrhatja kreatív önmagát.

tumblr_static_tumblr_static_filename_640.pngkép forrás:internet

 

Szólj hozzá

keresés siker technika kreativ önismeret cél terv decoupage egyedi designedbybrigo