2017. már 05.

Ajándék tengerimalacnak

írta: Designed by Brigó
Ajándék tengerimalacnak

Egy születésnapi meglepetés története

sam_1772.jpg

Nem lehet mindig olyan egyszerű kitalálni, hogy az adott alkalmakra mivel lepjük meg szeretteinket. Szeretnék egy olyan megoldást mutatni, ahol az ünnepelt egy alapvető tulajdonsága figyelembevételével, kreativitást nem igénylő módszerrel ajándékozhatunk!
Mi legutóbb tengerimalac tulajdonos születésnapját ünnepeltük, és mivel házi kedvenceit (merthogy kettő malac boldog tulajdonosa) legalább annyira szereti, mint mi a rongybabánkat, Helit, úgy véltük a lehető legszuperebb, egyedibb megoldás, ha ezt a kötődést tartjuk szem előtt, amikor kiválasszuk az ajándék tartalmát.
Összegezve: a "mit vegyünk szülinapjára?" tanakodás vége az lett, hogy a remélt boldogságot a tengerimalacokon keresztül "értük el".

Sajnos a cicánk miatt bejáratott, általunk ismert webáruház nem forgalmaz termékeket kisállatok számára, így a mindig hűségesen segédkező barátunkat hívtuk segítségül, Google-t. :)
Ezúttal sem okozott csalódást, a megfelelő választható fizetési mód, és az árak segítettek a döntésben, a tartalmat innen szereztük be.
Tekintettel arra, hogy a csomagolás nem az én világom, ismét egy amolyan ajándékkosaras megoldás lett a befutó. Alapját az egyik nagyáruház polcán találtuk, amikor egy fizetéskor megszokott hosszas sorban állás során a várakozás a polcok közé kényszerített már minket.

A kosár tartalma:

  • fa mászóka
  • függőhíd
  • fa létra
  • fűzfa híd
  • 2 db rágcsáló henger

Meglepetésünk részét képezte még ezenkívül egy kétszintes kisállat házikó, melynek összeszerelését az ünnepeltre bíztuk, így mutatom az áruház fotóját róla.
38758_pla_lucky_doppelstoeckiges_nagerhaus_3.jpgNem "nyúltunk mellé", a szülinaposnak tetszett ajándéka, remélhetőleg a malacok is hasonlóképpen vélekednek majd.


Az ajándékkosár képekben:

sam_1772.JPG

Heli cicánk ellenőrzésével

sam_1773.JPG

A kosár felülnézetből

sam_1774.JPG

Mászóka :)

sam_1778.JPG

Rágcsáló henger

 

 

Tekintettel arra, hogy egy újabb születésnapi ajándékra készülök, a következő bejegyzésem maradjon titok. :)

 

 

Szólj hozzá

kreatív születésnap ünnep híd fa kisállat ajándék kosár tengerimalac műanyag csináldmagad meglepetés webáruház várpalota létra 2017 henger ünnepi házikó ajándékkosár rágcsáló mászóka ajándékcsomag DIY Heléna designedbybrigo designedbybrigó Heli rágcsáló henger rattanhatású ajándékajándékozás kisállat házikó